Обучения по предприемачество през учебната 2013/2014 година

11 September 2013 - 15:53:40, Участие в проекти, teach_admin,

Уважаеми ученици,

С цел обогатяване извънкласната дейност, разширяване на възможностите за обучението за придобиване на предприемачески компетентности и създадаване на възможности за участие в национални и международни инициативи, свързани с тях, за втора година в МГ ”Баба Тонка” ще се провеждат обучения по предприемачество по програмите на Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ). Те са включени в споразумение за сътрудничество №Д01-840/19.12.2012 г., подписано от Министерството на образованието и науката и ДАБ.

Желаещите ученици до 23.09.2013 г. да подадат заявления за участие в обученията при Нели Тихомирова, учител по информатика и информационни технологии. Те се организират в рамките на проекта УСПЕХ.

Всички ученици, които членуват в клуб „Млад предприемач” (за програми 13-15) и клуб „Успешните хора” (за програми 16+), могат да участват в предстоящите инициативи на Д АБ: “Мениджър за един ден”, форум „Изгряващи звезди”, „Иновационният лагер”, състезание "Социални иновации" и най-значимото събитие в календара на програмата за финансова грамотност и банков мениджмънт на Джуниър Ачийвмънт и Ситибанк България „Финансов иновационен лагер”.

Митко Кунчев, директор на МГ.

Научете повече за обученията!
Програми на Джуниър Ачийвмънт България за прогимназиалния курс в МГ”Баба Тонка”!Предстоящи събития

11 January
Олимпиада по ИТПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Отбелязване на Хелуин
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 22


Онлайн

Гости: 8
Регистрирани: 0
На тази странница: 4
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008