Практически урок по банково дело

29 May 2014 - 08:19:45, Участие в проекти, teach_admin,

Ученици от Математическа гимназия "Баба Тонка" проведоха изнесено занятие в един от клоновете на "Първа инвестиционна банка" в град Русе на 28.05.2014 г.
Учениците от клуб „Млад предприемач“ се запознаха с основни елементи на техните лични финанси, изработването на личен финансов план за осъществяването на лични финансови цели.
Лектор на младите финансисти бе Адриана Николова , Мениджър „Обслужване и работа с клиенти“ в банката. Тя запозна учениците с особеностите на банковата институция, предоставените от нея услуги, нейните звена и структури, начините и методите на нейния мениджмънт, както и даде много примери от своята практика на банков служител. Учениците се мотивираха за професионално развитие в тази насока. Лекцията продължи повече от час, а учениците не спираха да задават въпроси по повод ключови понятия в банковото дело.
Посещението се проведе като част от заложените дейности на клуб „Млад предприемач“ по програмата на Джуниър Ачийвмънт България "Банките в действие“ – финансова грамотност за младежи.
[Публикувано от nelitihomirova]Предстоящи събития

11 January
Олимпиада по ИТПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Коледен концерт 17.12.2010 г.
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 292


Онлайн

Гости: 6
Регистрирани: 0
На тази странница: 2
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008