Парола „Касова бележка“ за абитуриентите от МГ "Баба Тонка"

26 March 2015 - 08:22:53, Участие в проекти, teach_admin,

Ученици от 12. клас се включиха във втората кампания на НАП и Министерството на образованието „Влез в час с данъците 2“. С интересна мултимедийна презентация г-н Йордан Йорданов, директор на НАП в Русе, запозна младежите с данъците и осигуровките в България и необходимостта от плащането им, с формирането и разходването на бюджетите на държавата, здравно- осигурителната каса и НОИ, с мястото на НАП в обществената структура и услугите, които предлага агенцията. Нейните бъдещи клиенти и данъкоплатци получиха практически съвети за предстоящия им досег с данъчно- осигурителната система, както в страната така и в държавите от ЕС, ако решат да продължат в тях образованието си или трудовото си развитие.

Тази година кампанията е придружена от интернет-играта „Парола „Касова бележка“. Затова на учениците бяха демонстрирани специални комплекти от различни модели фалшиви фискални бонове, които те можеха да сравнят със законни образци.

С новите си познания те ще се включат в играта, която е базирана във Facebook. Според нейния регламент, всеки ученик може да регистрира до 31 май 2015 г. неограничен брой касови бележки, чрез специално разработен софтуер.
[Публикувано от nelitihomirova]Предстоящи събития

11 January
Олимпиада по ИТПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Надиграване 9.05.2012 г.
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 200


Онлайн

Гости: 13
Регистрирани: 0
На тази странница: 3
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008