ИНИЦИАТИВИ НА ПМГ „БАБА ТОНКА“ В СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

07 November 2016 - 21:23:17, Участие в проекти, teach_admin,

През 2016 г. ПМГ „Баба Тонка“ ще се включи в Световната седмица по предприемачество с редица събития - открити уроци (5.-7. клас), иновационен лагер (10.-12. клас) и други предприемачески дейности.

1. ИНОВАЦИОНЕН ЛАГЕР

На 16 ноември 2016 клубът по предприемачество „Успешните хора“ при ПМГ „Баба Тонка“ - Русе ще проведе най-значимото си събитие Иновационен лагер 2016, в което участват ученици от 10. до 12. клас. Официалното откриване е от 14,00 часа във Втори корпус на РУ „Ангел Кънчев“, зала 2.101 (Аула).

За членове на журито са поканени: доц. д-р Десислава Атанасова, Декан на факултет „Природни науки и образование“, доц. д-р Румен Русев, Ръководител катедра „Информатика и ИТ“, гл. ас. д-р Свилен Кунев, факултет „Бизнес и мениджмънт“ и Вихрен Ганев, софтуерен инженер и представител на Startup Factory Русе. За първи път в иновационен лагер младежите трябва да предложат идеи за успешното решаване на проблем от областта на здравеопазването.

2. ОТКРИТИ УРОЦИ:

2.1. СЕДМОКЛАСНИЦИ УЧАТ ПЕТОКЛАСНИЦИ НА ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ В ПМГ „БАБА ТОНКА” – РУСЕ

Открит урок на тема „Да започнем бизнес” ще се проведе на 17 ноември 2016 година в ПМГ „Баба Тонка” – Русе. Урокът ще е по тема от новата програма за финансовата грамотност за ученици в прогимназиален етап на Джуниър Ачийвмънт България - „Много повече от пари“.

2.2. ОТКРИТ УРОК ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕСЕН ОТ УЧЕНИЦИ ОТ МГ „БАБА ТОНКА“ – БИВШИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ОУ „ИВАН ВАЗОВ“.

Чрез забавни задачи и работа в екип ще научат повече за професиите, рекламата, ценообразуването, печалбата, разчитаха важната информация на етикетите на стоките.
[Публикувано от nelitihomirova]Предстоящи събития

11 January
Олимпиада по ИТПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Надиграване 9.05.2012 г.
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 200


Онлайн

Гости: 6
Регистрирани: 0
На тази странница: 5
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008