Два КРИСТАЛНИ ПРИЗА на Международната конференция CompSysTech’21

21 June 2021 - 19:02:43, Постижения на ученици, teach_admin,

На 18 и 19 юни 2021 г. се проведе престижната Международна научна конференция за компютърни системи и технологии CompSysTech’21, домакин на която бе Русенски университет „Ангел Кънчев”. В ученическата секция на конференцията участваха 9 ученици от МГ „Баба Тонка” с 6 доклада. Научен ръководител на учениците е Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в МГ „Баба Тонка”. Учениците се представиха чудесно и силно впечатлиха журито със своите проекти.

Най- голямото отличие на конференцията – КРИСТАЛЕН ПРИЗ, който се връчва на най-добрите разработки, завоюваха Мария Кирилова от 10в клас с доклад на тема „Робот с изкуствен интелект” и Александър Няголов от 9б клас с доклад на тема „Финансова грамотност за деца”.

ОТЛИЧНО се представиха Никол Георгиева и Светлозара Кирова от 9б клас с доклад на тема „Математиката в музиката”, Арзу Тейкова от 11в клас и Есра Тейкова от 7а клас с тяхната разработка „Приказната гора на математиката ”, Рая Христова от 9в клас и Ния Нейкова от 9б клас с проекта си „Физика в небето ” и Деница Драганова от 11в клас с проект „Иновативно лого“.Предстоящи събития

Няма предстоящи събитияПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Сградата на МГ
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 54


Онлайн

Гости: 4
Регистрирани: 0
На тази странница: 3
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008