Сюзан Феимова бе отличена с наградата на МОН „Константин Величков“

02 November 2021 - 17:43:12, Постижения на ученици, teach_admin,

В Деня на народните будители Сюзан Феимова – старши учител по информатика и ИТ, бе отличена с наградата на МОН „Константин Величков“ в категория „Работа с ученици с изявени дарби“. Наградата й бе връчена на тържествена церемония от д-р Росица Георгиева – началник на РУО. Сред гостите на събитието бяха още заместник-областният управител д-р Стефка Караколева, кметът Пенчо Милков и неговият заместник по хуманитарни дейности Енчо Енчев, председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев, ректорът на Русенския университет академик Христо Белоев и д-р Галина Бобева – директор на МГ „Баба Тонка“. Сюзан Феимова бе удостоена и с грамота на областния управител Борислав Българинов за цялостен принос и високи постижения в сферата на образованието и науката.

Сюзан Феимова е завършила висшето си образование в РУ „Ангел Кънчев”, магистър по математика и информатика, има едногодишна професионално -педагогическа специализация в СУ „Св. Климент Охридски“ на тема „Съвременни технологии в обучението“. От 2001 работи в Математическа гимназия „Баба Тонка”. От 2006 г. е ръководител на школи по информатика и информационни технологии към Центъра за ученическо, техническо и научно творчество (ЦУТНТ) в Русе. От 2008 г. до сега е ръководител на групи по информатика и информационни технологии по Националната програма „С грижа за всеки ученик” и Националната програма „Ученически олимпиади и състезания“, модул „Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученическите олимпиади”.

През учебната 2020/2021 г. е ръководител на школа „Разработка на игри“ към Училищна Телерик Академия. От 2014 до 2021 г. е член на ръководството на Съюза на математиците в България – секция Русе.

Сюзан Феимова е номинирана от педагогическия съвет на гимназията заради богатата си методическа и творческа дейност. Тя подготвя ученици, които имат високи постижения на международни и национални състезания в областта на информатиката и информационните технологии. Използва разнообразни методи, с които провокира интереса на учениците към информатиката и информационните технологии. Под нейно ръководство ученици са участвали в международни конкурси и конференции по информатика.

Полезни връзки

фонд Математика на бъдещето
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе
Държавна агенция за закрила на детето


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Втори Иновационен лагер
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 20


Онлайн

Гости: 9
Регистрирани: 0
На тази странница: 2
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008