Два ЗЛАТНИ МЕДАЛА на Ученическата секция на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България

13 April 2022 - 18:38:03, Постижения на ученици, teach_admin,

ЗЛАТНИ МЕДАЛИ и грамоти за ОТЛИЧНО представяне завоюваха Мария Кирилова от 11в клас с доклада си „Робот с изкуствен интелект 3D AI Robot” и Анакин Али от 11б клас с проекта си „TiHub - автоматизирана платформа за оценяване“ на Ученическата секция на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България, която се проведе от 5 до 8 април 2022 г. в гр. Трявна.

С грамоти за МНОГО ДОБРО представяне бяха удостоени Светлозара Кирова и Никол Георгиева от 10б клас за своята разработка „Математиката в балетното изкуство“, Есра Тейкова от 8а клас за проекта си „History of Computer Science and Math“ и Рая Христова от 10в и Ния Нейкова от 10б клас за сайт си „Sunset Diary“ .

В конференцията участваха ученици от цялата страна със свои разработки в областта на математиката, информатиката и информационните технологии.

От МГ „Баба Тонка“ в престижната конференция се включиха 7 ученици с 5 проекта. Научен ръководител на учениците е Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии. Учениците се представиха чудесно. Те успешно пребориха силната конкуренция и спечелиха най-високите отличия на конференцията.

Полезни връзки

фонд Математика на бъдещето
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе
Държавна агенция за закрила на детето


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Парад на униформите 2009
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 30


Онлайн

Гости: 5
Регистрирани: 0
На тази странница: 2
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008