Благотворителен бал

27 март 2024 - 13:21:55, Постижения на ученици, teach_admin,

На 23.03.2024 г. в ресторанта на хотел „Рига“ се проведе благотворителен бал за набиране на средства за подпомагане участието на изявени ученици в национални и международни състезания и конкурси, които не се финансират с бюджетни средства. Балът бе организиран от Училищното настоятелство. Средствата бяха събрани чрез наддаване за изделия, изработени от ученици, учители и родители: снимки, картини, сувенири и др. Събраната сума бе внесена по сметката на Училищното настоятелство.
Тала нтливи ученици от гимназията поздравиха своите учители и родители с изпълнения на музикални инструменти, песни и танци.
Ръководството на МГ „Баба Тонка“ изказва искрените си благодарности на учениците, учителите и най-вече на родителите, които изработиха и дариха предмети за търга и взеха активно участие в откупуването им. Благотворителният бал бе подходяща възможност родители на ученици от различни класове да се срещнат, да се опознаят и да прегърнат каузата за подкрепа на талантливите ученици на гимназията.

Полезни връзки

фонд Математика на бъдещето
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе
Държавна агенция за закрила на детето


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Среща със Стефан Цанев
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 38


Онлайн

Гости: 15
Регистрирани: 0
На тази странница: 4
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008