КРИСТАЛЕН ПРИЗ на Международната конференция CompSysTech’22

21 June 2022 - 11:29:29, Постижения на ученици, teach_admin,

Симеон Неделков от 11а клас завоюва КРИСТАЛЕН ПРИЗ за най-добър доклад на Международната научна конференция за компютърни системи и технологии CompSysTech’22. Това е най-високото отличие на тази конференция. Той бе удостоен с нагарадата за своята разработка „Умножение със забавление“.
Домакин на престижната международна конференция, която се проведе на 17 и 18 юни 2022 г., бе Русенски университет „Ангел Кънчев“. В конфренцията участваха 8 ученици от МГ „Баба Тонка” с 5 проекта. Научен ръководител на учениците е Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в МГ „Баба Тонка“. Учениците силно впечатлиха журито със своите авторски иновативни разработки и бяха високо оценени.
Грамоти за ОТЛИЧНО представяне спечелиха Никол Георгиева и Светлозара Кирова от 10б клас с доклад на тема „Математиката в балетното изкуство ”, Арзу Тейкова от 12в клас и Есра Тейкова от 8а клас с тяхната разработка „History of Computer Science and Math”, Рая Христова от 10в клас и Ния Нейкова от 10б клас с проекта си „Sunset Diary” и Анакин Али от 11б клас с проект „TiHub – автоматизирана платформа за оценяване“.


Категории новини


Предстоящи събития

Няма предстоящи събитияПолезни връзки

BezNasilie
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Коледен концерт 17.12.2010 г.
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 292


Онлайн

Гости: 5
Регистрирани: 0
На тази странница: 2
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008